Sponsors

Biomassatechniek Van Munster
Biomassatechniek BV
Biomassa, oftewel houtgestookte verwarming, is het terrein van Biomassatechniek Van Munster uit Heerde. Jarenlange ervaring en het exclusieve importeurschap van sfeerhaarden van Thermorossi heeft nu geleid tot het importeurschap van grotere verwarmingsketels van SolarFocus uit Oostenrijk. Deze fabrikant heeft biomassaverwarming gekoppeld aan zonnewarmte, waardoor een nog duurzamer en goedkopere stookwijze ontstaat. De pelletkachels en pelletketels worden door Biomassatechiek gedistribueerd en geïnstalleerd door een netwerk van 55 installatiebedrijven. Bij de plaatsing van de grotere toestellen van SolarFocus krijgen zij ondersteuning van de technische dienst van Biomassatechiek.
Een houtgestookte cv-ketel plaatsen was nog nooit zo eenvoudig. Biomassatechniek  is importeur van Oostenrijkse plug en play biomassaverwarming. Het aansluiten van zonnecollectoren, om echt goedkoop te verwarmen, is bijna een vanzelfsprekendheid.
Pelletgestookte sfeerkachels zijn al sinds jaar en dag vertrouwde techniek voor Biomassatechniek. Via een netwerk van 55 installatiebedrijven en kachelshowrooms worden Italiaanse sfeerkachels van Thermorossi met succes verkocht. Steeds meer consumenten vallen voor het gemak, mooie design en comfort van de pelletkachels. Sommige modellen hebben zelfs een aansluiting voor de cv-installatie, zodat ook de rest van de woning wordt verwarmd. Biomassatechniek kreeg steeds vaker het verzoek om voor grotere woningen, kantoorpanden of zwembaden een houtgestookte ketel in het leveringsprogramma op te nemen. De speurtocht naar betrouwbare ketels leidde naar Oostenrijk, naar het A-merk SolarFocus. De filosofie van deze producent van biomassaverwarming in combinatie met met zonne-energie past helemaal bij de denkwijze van Biomassatechniek. SolarFocus koppelt betrouwbaarheid en duurzaamheid aan een slimme regeling.
Biomassatechniek BV
Wiekenweg 9A
8181AX Heerde
Tel: 0578 – 697578


Geen opmerkingen:

Een reactie posten